Ons kabinet adviseert ons om nog meer thuis te gaan werken. Maar wat als dat niet kan?

Thuiswerken bij COFFEELAB kan dan de oplossing zijn. We horen je nu denken, thuiswerken bij COFFEELAB? Hoe dan? Nou wij zien natuurlijk al jaren dat onze COFFEELAB gasten graag de laptop openen in onze vestigingen.

Geschreven door: Jeroen Veldkamp

Werkplekken COFFEELAB Breda

Geen verplichtingen

Werken bij COFFEELAB schept geen verplichtingen. ZZP’ers, expats, start-ups etc weten COFFEELAB in grote getalen te vinden. Voor velen is het een dagelijkse routine om thuis de tas te pakken en naar ons toe te fietsen. Plekje zoeken, favoriete koffie bestellen en hup, de laptop op de lader en open dat macbook. Inderdaad wij schatten dat zo’n 90% met een macbook werkt :). COFFEELAB is een plek waar je in je waarde wordt gelaten. Dus los van de gratis wifi, onbeperkt water, warmte en stroom, verplichten we je ook niet om te blijven bestellen.

COFFEELAB Den Bosch

Doelstellingen halen

Wij merken dat een groot aantal gasten van COFFEELAB na een paar uur toch de spullen weer inpakken en verkassen naar een andere locatie. Een plek met meer rust en orde. Want aan het einde van de gezelligheid wil iedereen natuurlijk ook zijn of haar doelstellingen halen. En daar helpen de muziek en de herrie van een drukke COFFEELAB natuurlijk niet bij. Nu, daar hebben wij in Breda iets op gevonden.

To Work

COFFEELAB To Work is een flexwerkplek binnen de muren van COFFEELAB. Achter een wand van glas en staal kan serieus worden gewerkt. Onder optimale omstandigheden kan je hier lekker solo of samen werken aan je doelstellingen. Er zijn ergonomische werkplekken in allerlei soorten en maten. Er is frisse lucht, voor frisse ideeën. Bij To Work kan je een paar uur gefocust werken, of kiezen voor een permanente plek. Maar er is ook genoeg ruimte voor het organiseren van een training, of workshop.

To Work lounge

Biophilic & goede koffie

COFFEELAB heeft al haar vestigingen biophilic ingericht. Wat dit exact inhoud vind je achter deze link. Maar het heeft alles te maken met het naar binnen halen van natuurlijke elementen. En een van de allerfijnste pluspunten van thuiswerken bij COFFEELAB is natuurlijk de koffie en al het andere lekkers. De keuken van COFFEELAB heeft een duidelijke focus op lekker en bewust. Dus verwacht op de kaart gezonde guilty pleasures. Al dan niet vegan.

Latte art COFFEELAB

Interesse?

We kunnen ons voorstellen dat het voor jou niet altijd optimaal is op thuis te werken. Of je nu op woensdag de kinderen wil ontlopen, of omdat je partner ook 3 dagen thuis moet werken. Bij COFFEELAB Breda vind jij zeker een plek waar je wel je doelstellingen kan halen. Maar waar je ook nog eens soortgenoten ontmoet. Sat je open voor een kop koffie en een proefdagje? 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.