COFFEELAB Strijp-S

Zoals velen al hebben gemerkt vindt er op dit moment (tussen kerst en oud en nieuw) een kleine verbouwing plaats bij Onder de leidingstraat. Dit komt omdat wij hebben besloten om Onder de Leidingstraat per 01-01-2020 om te bouwen naar CoffeeLab.

Deze keuze komt niet zomaar uit de lucht vallen. Wij hebben Onder de leidingstraat begin 2019 over kunnen nemen van de vorige eigenaren. Die hebben deze vestiging met veel liefde gemaakt tot wat het nu is. Ondertussen zijn wij tegelijkertijd bezig zijn om alle vestigingen van Coffeelab naar een gelijk niveau te brengen en een eenduidige uitstraling te geven.

.Dit heeft ons doen besluiten om deze uitstraling ook op Strijp S door te trekken. Dit helpt ons in de communicatie, productkeuze en marketing. Inhoudelijk veranderd er niet veel bij CoffeeLab STRP. Een aantal producten zoals thee, chai etc passen we aan.

Inhoudelijk zal er verder niet veel veranderen. De menukaart, de productkeuze en de sfeer blijven zoveel mogelijk gelijk.

Qua uiterlijk brengen we een aantal basis elementen van CoffeeLab aan. Denk aan de kleur groen, de koperen lampjes en de bekende CoffeeLab uitingen. Deze krijgen overigens in alle vestigingen een grondige upgrade.

Coffeelab is de afgelopen tijd flink gegroeid. Onlangs openden we een nieuwe vestiging in Nijmegen en vanaf maart 2020 een vestiging in Breda. Wij kijken er naar uit iedereen weer te ontvangen op StrijpS!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.