Haal COFFEELAB IN HUIS

Bijna een jaar geleden sloot de horeca voor het eerst haar deuren nadat de intelligente lockdown was aangekondigd. Hierdoor sloten en heropende we, met lange tussenposen, weer onze deuren. We hebben de afgelopen maanden gemerkt dat, ondanks dat we met veel liefde onze koffie voor jullie zijn blijven schenken, tegelijkertijd de COFFEELAB-vibe werd gemist. Veel van onze gasten kunnen hier erg van genieten. Net zoals wijzelf!

Die vibe is misschien niet direct zichtbaar, maar je voelt ‘m wel. Bijvoorbeeld door geuren, de sfeer, de kleuren, de liefde. 

We vroegen ons af hoe het zou zijn om deze vibe niet alleen te kunnen voelen als je bij ons in de vestigingen op bezoek komt, maar ook als je thuis of op je werk bent.

Nieuwe webshop

Omdat we jullie in deze periode ook graag een fijn gevoel willen bezorgen, zijn we op het idee gekomen om het mogelijk te om de COFFEELAB-vibe ook thuis te ervaren. In de gloednieuwe webshop verkopen we allerlei producten die een belangrijke rol spelen in hoe je COFFEELAB op onze verschillende locaties ervaart.

Wat je kunt vinden in de shop:

Neem vooral een kijkje in de webshop als je graag COFFEELAB in huis wilt halen en blij wordt van dingen zoals;

 

Wil je de vibe compleet maken? Je vindt hier ook onze fijne morning en afternoon Spotify playlists. Heerlijk om mee te thuiswerken of bijvoorbeeld om een borreltje mee in te luiden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.