COFFEELAB Eindhoven

COFFEELAB op Eindhoven Centraal Station! Een groene oase op een iconische plek. De herkenbare 'FRESKU' trap is een hommage aan de rap-held uit Eindhoven. Een icoon. Net als dit station.

OPENINGSTIJDEN
CoffeeLab Eindhoven

COFFEELAB boven het Centraal Station van Eindhoven is een hele bijzondere. Dit iconische gebouw is geweldig gerestaureerd. Het interieur van COFFEELAB is anders dan in alle andere vestigingen. Omdat dit een monumentaal pand is moesten we voorzichtig te werk gaan. 

In deze vestiging vind je meerdere secties. Aan de kant van het station hebben we flex werkplekken gecreëerd. Met voldoende stroompunten en zeer comfortabele stoelen. Uiteraard geweldige WIFI.

Deze werkplekken kan je  eenvoudig upgraden naar een business seat via onze app: app.choosewise.co. Dan betaal je per minuut, krijg je gratis koffie en thee, en kan je de kosten zakelijk aftrekken (21%)

In de midden sectie vindt je rustige, intiemere plekken. Ideaal om een paar uur te verdwijnen met een heerlijke cappuccino of een lokaal biertje.

Aan het raam aan de centrumzijde hebben we geweldige plekken aan het raam. Ronde tafels, comfortabele stoelen. Jij ziet iedereen, maar nog belangrijker… Iedereen ziet jou 🙂

Je kunt met ons contact opnemen via

CS@coffeelab.nl

088 346 3400

maandag-vrijdag open van 08:00 – 17:00 uur
zaterdag open van 09:00-17:00
zondag open van 10:00-17:00
 
 

Of via onderstaand formulier

    Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.