BUSINESS HIPPIE CLUB

Welcome business hippie club

Bij COFFEELAB draait het uiteraard om koffie. Maar zoals je van ons gewend bent zijn we ook oprecht geïnteresseerd in onze community. Onze gasten, buren en vrienden. 

De komende tijd gaan we dan ook veel interessante activiteiten op het programma zetten. Op deze manier willen we onze community boeien en binden. 

THE BUSNINESS HIPPIE CLUB

De eerste activiteit die we plannen is samen met The Business Hippie Club! Met de oprichter Hans van de Rakt zijn we al langer bevriend. We zijn onder de indruk van de visie en het netwerk van The Business Hippie Club. Daarom openen wij graag de deuren van onze vestigingen in Eindhoven CS, Strijp-S, Den Bosch, Nijmegen en natuurlijk Breda.

The Business Hippie Club zal op regelmatige basis haar programmering plannen in onze vestigingen. 

MISSIE EN VISIE

De Business Hippie Club wil het woord verkondigen. Over een meer gebalanceerde sociale economie, waarbij iedereen een gelukkig en gezond leven kan leiden nu en in de toekomst. En wat is er mooier dan dit in de geweldige locaties te doen dan die van Coffeelab.?!

Dat Coffeelab gewoon “keigoeie” koffie en heerlijke gerechten maakt voor alle passanten en flexwerkers is algemeen bekend. Maar er is meer. Coffeelab heeft ook een spil functie voor alle mensen in de omgeving. De wisselwerking tussen halen en brengen. Niet alleen de connectie maken tussen de klanten, maar juist ook met de mensen uit de omgeving. Zo een bijdrage te leveren aan een sociale economie.

De Business Hippie Club en Coffeelab zijn vrienden. En vrienden helpen elkaar. Dus Coffeelab opent haar deuren voor de community en alle Business Hippie’s. Dit alles op basis van de waarden Peace, Love & Happiness’  Zo gaan we samen mensen inspireren en kennis delen. Voor elkaar en met elkaar.

Wij kijken erg uit naar de samenwerking! Binnenkort posten we de eerste data op de site!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.