COFFEELAB is betrokken bij misschien wel het mooiste koffieproject in Eindhoven. BAKKIE040!

INITIATIEF TRUDO EN EECKAERDE

BAKKIE040 is een initiatief van TRUDO en Rotaryclub Eeckaerde. Zij kregen middels een benefietactie veel geld bij elkaar om op StrijpS een prachtig koffiehuisje te bouwen. Samen met BYGG Architecture & Design werden er in Plug inn City twee zeecontainers ingeplugd. Dit was het begin van BAKKIE040.

BAKKIE040
BAKKIE040, onderdeel van Plugg-Inn City op Strijps in Eindhoven

CHEF TOUB EN TINEKE

Sinds een week is BAKKIE officieel open. onder de bezielende leiding van Tineke en Chef Mounir Toub krijgen kandidaten van Stichting Springplank de kans om met de koffie van COFFEELAB te heerlijke koffievarianten voor de gasten te bereiden.

En het is geweldig om te zien hoe ‘barista’s van de straat’ deze kans oppakken. Zo worden er ook prachtige recepten gedeeld door deelnemers en hun culturen. Denk aan home made Baklava en yoghurtsoep.

Vooruit. Koffie.

Gewoon goede koffie, maar bepaald geen gewone koffiebar. Achter BAKKIE040 gaat een verhaal schuil over samenwerking en verbinding, over nieuwe kansen en perspectieven, over eerlijkheid en kwaliteit.

BAKKIE040 is het resultaat van samen een vuist maken tegen dakloosheid. Een initiatief dat het licht zag dankzij een heleboel mensen die ons en de stad een warm bakkie toedragen. Zonder de bijdragers was deze stap vooruit nooit gezet. De koffie trouwens ook niet.

Je vindt BAKKIE op de hoek van de leidingstraat en Ketelhuisplein op StrijpS. In Plug Inn City. De verzameling zeecontainers!.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.